اطلاعات تماسی

کابر گرامی پل های ارتباطی زیر در اختیار شما هستند تا هرگونه نظر، انتقاد و یا پیشنهادی را از سوی شما به دست ما برسانند. توجه داشته باشید که به سوالات دندانپزشکی شما در اینجا پاسخ داده نخواهد شد. شما می توانید سوالات خود را از طریق بخش سوالات مطرح نمایید.

مشهد مقدس - خیابان احمدآباد - بین احمدآباد 7 و 9 - ساختمان شماره 59 - طبقه دوم
تلفن تماس : 8442794-0511
تلفن تماس : 8429214-0511
وب سایت: www.drazarfar.com

فرم تماسی

 
شما اینجا هستید : صفحه اصلی سوالات
مدیر سیستم 1391/07/23

سلام خانم دکتر خسته نباشید.من20سالمه. حدود 6 یا 7 سال پیش دندون شماره7 بالا رو عصب کشی کردم بدون روکش .1ماهه لثه همون قسمت خیلی میخاره همش میخوام با نخ دندون لثمو فشاربدم که گاهی خون هم میاد.مشکل از دندونمه یا لثه؟درمانش؟




سلام.اين حالت طبيعي نيست.احتمالا بين دندانها فاصله افتاده وگير غذايي دارد .بايد ترميم ان بررسي شود.

مدیر سیستم 1391/07/24

باسلام خانومی 30ساله الم که تازه ارتدونسی کردم بخاطر اینکه دندون شیری کنار دندونای جلوم وقتی شل شده بود زود نکشیده بنابراین دندون اصلیم خیلی کوچولو زیرش دراومد وهمینطری هم موند ودندون کناریش که دندونه نیشه هم وقتی شل شده بود اصلیش تو لثه دراومده بود ولی اول خیلی زشت بود حالا پایین تر اومده ومن بیشتر به خاطر اون دندون کوچیکه ارتدونسی کردم دکتر به من گفته فقط فک بالا ارتدونسی میشه و فک پایین نیازی نیست آیا واقعا همینطوره؟ وگفته اون دندون کوچیکه رو میکشه جلو و کنارش رو پر میکنه ؟خیلی نگرانم که اینهمه هزینه میکنم وشاید فایده ای نداشته باشه لطفا راهنماییم کنید باتشکرفراوان




سلام.شما بايد معاينه شويد

مدیر سیستم 1391/07/24

من 52 ساله هستم دندانهای فک بالام بطور کلی خورد و به مرورریخته و فقط تعداد 3 تا از انها باقی مونده.چطور میتوانم از دندان فک بالای ثابت استفاده کنم دندانی میخوام که به فک بالام پیچ بشه وحدود قیمش چقدره.




سلام.از ايمپلنت استفاده كنيد

مدیر سیستم 1391/07/24

سلام خانم دکتر من دندانهای فک بالا به به طور مادر زادی دو تااز دندانهای که کنار دندانهای جلو قرار میگیرد راندام وهم فاصله ایجاد شده چکار باید بکنم من 21 سالمه متشکرم لطفا پاسخ دهید




سلام.از لامينيت ميتوانيد نتيجه خوبي بگيريد. تصاوير بخش بستن فاصله ها را ببينيد.

مدیر سیستم 1391/07/25

با سلام و خسته نباشی.من دیروز دندون شماره 4 سمت راستم رو پر کردم .دکترم لای دندونمم پر کرده که نمیشه نخ دندان رو رد کرد.بهش گفتم میگه اینطوری بهتره. به تظر شما چیکار باید کرد




سلام.بين دندانها بايد. حين ترميم از نوار ماتريس استفاده كرد تا بين ان فضا براى نخ دندان باقى بماند.در اين صورت حداقل فاصله را داريم كه قابل نخ كشيدن هم هست .فاصله هاى زيادتر ويا كمتر دردسرساز ميشوند.

مدیر سیستم 1391/07/26

با سلام
کوتاه کردن اندازه دندان در اتودنسی تا چه اندازه است؟ آیا شما توصیه می کنید؟آیا هزینه ای مازاد بر هزینه ارتودنسی باید پرداخت؟
متشکرم




سلام.انقدر كه دندان حساس نشود وبه عاج نرسد

مدیر سیستم 1391/07/28

سلام دختری 25 ساله هستم که دندانهای نیشم کمی بالاتر از حالت عادی در آمده بود، در دوران بچگی حدود سه سال با پلاک های متحرک ارتدنسی انجام دادم که مشکلاتم تا حدودی برطرف شد ولی یکی از دندانهای نیشم خوب نشد.
این موضوع به شدت من را اذیت می کرد تا یک سال پیش با مراجعه پزشک دیگر دوباره به مدت یکسال پلاک متحرک برای صاف شدن دندان نیشم استفاده کردم، ولی متاسفانه نه تنها دندان نیشم خوب نشد بلکه بقیه دندان هام به هم ریختند و کوناه شدند. دکترم گفتند باید ارتدنسی ثابت کنم ولی دیگه خسته شدم و از این کار به شدت متنفرم و دارم از این ناراحتی بیماری روانی می گیرم
می خواستم سوال کنم آیا دندان های من که هر کدوم یک اندازه ای دارند و یکی از اونا یه کمی کج هست می شه با لامینیت و درمان های ترمیمی درست بشه
ممنون از پاسختون




سلام.سن ارتودنسي متحرك زير ١٥ سال است. در سن شما فقط موارد محدوديى جواب ميدهد.
البته لامينيت اين مشكل را حل ميكند.

مدیر سیستم 1391/07/29

با سلام
من از شكل ظاهري و اندازه دندونهام راضي نيستم از طرفي دو تا دندون جلويي ام روكش است، به نظر شما مشكل دندانهاي من با لمينت برطرف ميشه؟




سلام.لامینیت بر روی دندانهای روکش شده قرار نمیگیرد.باید روکش خارج شود و در صورت نیاز ترمیم مورد نیاز انجام شود وبعد از روکشهای زیبایی استفاده شود

مدیر سیستم 1391/07/29

با عرض سلام و خسته نباشد
من تا به حال 3 تا از دندانهای اسیابیم رو روکش کردم و تا به حال باهاشون مشکلی ندارم میخواست بدونم این روکش ها دائمی هستند یا موقتی حدود 7 یا 8 سال از روکش شدنش میگذره




سلام.هيچ چيز دائمى نيست.بايد ساليانه مرتب معاينه شوند.

مدیر سیستم 1389/04/15

آیا یک طرفه جویدن غذا باعث آسیب به مفصل گیجگاهی فک می شود ؟




مفصل گيجگاهي فکي تنها مفصل متحرک در ميان استخوان‌هاي سر و صورت است که در ميان استخوان فک پايين و استخوان‌هاي سر قرار گرفته که هنگام جويدن غذا شروع به کار مي‌کند و بايد از اين مفصل به خوبي مراقبت شود.
عادت‌هايي مانند دندان قروچه، فشار دادن دندان‌ها روي هم بر اثر استرس و نگراني و همچنين يک طرفه جويدن غذا، فشار زيادي به اين مفصل وارد مي‌کند که ممکن است در طولاني مدت موجب آسيب مفصل و دردهاي عضلات سر و گردن و صورت شوند.
تحقيقات نشان مي‌دهند که جويدن آدامس باعث کاهش استرس و ايجاد آرامش در فرد مي‌شود و نبايد در جويدن آدامس زياده روي کرد؛ چون ممكن است استرس را از روي ذهن بردارد ولي استرس زيادي را به مفصل پرکار وارد کند.
يک طرفه جويدن غذا يکي از عوامل آسيب رسيدن به مفصل است و مفصل گيجگاهي فکي را در معرض آسيب قرار مي‌دهد؛ به علاوه يک طرفه جويدن غذا نيز باعث خستگي و اسپاسم عضلات جونده صورت خواهد شد. همچنين وقتي هنگام جويدن آدامس يا غذا، فک‌هايتان شروع به تق تق يا خش خش کردن مي‌كند، نگران نباشيد، کافي است روزي نيم ساعت با يک حوله گرم، عضلات صورت را کمپرس کنيد و فک پايين خود را ورزش دهيد.